Lars Hamers Mister Av Bv 3

Als trots eigenaar van Mister AV bv, ben ik samen met mijn team van gedreven installateurs elke dag bezig met het ontwerpen en aanleggen van prachtige audiovisuele installaties.
Onze diensten richten zich op onderwijsinstellingen, universiteiten, bedrijven, gemeentes en talloze andere professionele eindgebruikers. Het uitvoeren van deze werkzaamheden gebeurt uitsluitend via ons netwerk van gespecialiseerde AV-dealers, kantoorinrichters, ICT-bedrijven en distributeurs.

Wij hechten veel waarde aan samenwerking met professionals en zijn daarom benieuwd wie u bent en wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Bij Mister AV zijn we trots op onze expertise in het ontwerpen en aanleggen van prachtige audiovisuele installaties. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak, gecertificeerde integratievaardigheden en een gedreven team van installateurs, streven we elke dag naar kwaliteit en langdurige relaties.
Als eigenaar-directeur ben ik persoonlijk betrokken bij zowel de technische aspecten als het aansturen van het bedrijf.

Ons onafhankelijke audiovisuele installatiebedrijf is gericht op het integreren van bestaande en nieuwe AV-componenten, om verspilling en overkill te voorkomen.
We geloven in praktische oplossingen die betrouwbaar, eenvoudig en betaalbaar zijn. Door middel van advies en informatieverstrekking aan onze klanten komen vaak prachtige montageopdrachten voort, waar zowel klanten als eindgebruikers zeer tevreden over zijn. Bij Mister AV staan we voor kwaliteit en streven we naar langdurige relaties met al onze klanten.

Contacteer ons vandaag nog op +31 416 -700 231 of stuur ons een bericht via WhatsApp op +31 416 -700 231. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@misterav.nl.
Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw audiovisuele wensen kunnen realiseren!

Mister AV bv

De Hoogt 21
5175 AX LOON OP ZAND
+31 416 -700 231
+31 416 -700 231 (WhatsApp)

info @ misterav.nl
KvKnr : 65.042.808
BTW Nr : NL855958352B01

 

Logo Mister Av Hoofd Wit