VACATURE AV INSTALLATEUR

Vacaturedetails

  • 40 uur
  • Geen diploma vereist
  • Vast contract
  • Junior/Medior
  • Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving
Mister AV is een audiovisueel installatiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en monteren van vaste audiovisuele installaties. De meeste installaties worden door ons gemonteerd binnen één werkdag. Dit houdt in dat we elke dag bij verschillende klanten door heel Nederland bezig zijn. Dit maakt ons werk ontzettend afwisselend, geen dag is hetzelfde!
Binnen Mister AV werken wij met een ervaren, gedreven én ambitieus team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar een leuke collega als audiovisueel installateur.

Dit wordt jouw veelzijdige baan!
Als AV installateur bij Mister AV word je op allerlei vlakken uitgedaagd! Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en België en zijn erg gevarieerd. Denk hierbij aan overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en bedrijven.
De ene dag ben je bijvoorbeeld bezig met het audiovisueel inrichten van een boardroom met een 100 inch monitor en een video-vergadersysteem in Utrecht. Waarna je de volgende dag samen met je collega’s een aantal touchscreens op een middelbare school in Breda monteert.

Wij maken gebruik van een handige werkbon App, zodat je altijd weet waar en hoe laat je verwacht wordt op de klus. Samen met je (vaste) collega (die een ervaren AV-monteur is) bereid je ‘s ochtends eerst de bus voor. Gereedschappen worden in orde gemaakt, de juiste apparatuur wordt ingeladen, nog even snel koffie tappen en jullie vertrekken naar de klant. Daar leveren jullie op het einde van de dag een compleet werkende audiovisuele installatie op, uiteraard bij een tevreden klant!

Functie-eisen
Wij vinden het erg belangrijk, dat onze nieuwe collega beschikt over werklust en enthousiasme! Dat je naast een fris voorkomen ook vriendelijk en netjes bent is een vereiste.
Als je dan ook nog over technisch inzicht beschikt, ben jij de perfecte kandidaat! Wij leren je het vak als audiovisueel installateur graag!

Aanbod
Je komt bij Mister AV terecht in een team waar je de vrijheid krijgt om zelf het verschil te maken. We beschikken over de nieuwste en professionele gereedschappen. Je krijgt een inlog op onze werkbon App, hier heb je inzicht op de weekplanning en zie je de inhoud van de geplande werkzaamheden. Daarnaast gebruiken we ook de verlof App, middels deze App beheer je jouw opgebouwde vakantiedagen, overuren en verlofaanvragen.

Wie zijn wij?
Wij zijn een jong bedrijf, dat zich vrij specifiek focust op de audiovisuele installaties bij professionele eindgebruikers.
Ons team bestaat op dit moment uit 6 personen, maar wij hebben de ambitie om te groeien! Daarnaast zijn de lijntjes kort en samenwerken vinden we erg belangrijk. Je collega’s zijn tussen de 23 en 43 jaar jong!

Word jij onze nieuwe collega?
Kom kennis maken, bel ons voor een afspraak: 0416 700 231, of stuur een bericht via deze website

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.