ADVIES & ONTWERP

Adviseren, leveren, programmeren, implementeren en instrueren, alles in één hand.
Mister AV B.V. is een merkonafhankelijk audiovisueel System Integrator.

“Systeemintegratie is het bij elkaar brengen van diverse componenten/subsystemen in één systeem om ervoor te zorgen dat alle subsystemen met elkaar functioneren als één systeem”.

Korte lijnen en duidelijke afspraken. Het team van Mister AV weet wat er moet gebeuren om tijdig en compleet tot de gewenste oplevering te komen.
Ons advies komt niet alleen tot stand door onze jarenlange ervaringen met digitale AV presentatie- en leermiddelen, maar ook door de professionele trainingen en product presentaties die wij bijwonen.

Het ontwerp
Mister AV is een audiovisueel system integrator. Dit houdt in dat wij verschillende componenten/ merken op de juiste wijze aan elkaar koppelen om tot het gewenste eindresultaat te komen. Regelmatig dienen er ook nog bestaande AV componenten in een nieuw plan opgenomen te worden.

Wij maken drie soorten ontwerpen (LayOuts):

Visuele-LayOut


In dit voorbeeld een LayOut met bestaande én nieuwe componenten voor de audiovisuele inrichting van een Raadzaal voor een gemeente. Deze ‘visuele-LayOut’ kunt u gebruiken om uw klant een indruk te geven van de apparatuur die nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

  • Een visueel ‘praat-plaatje’ ter ondersteuning van uw offerte.
  • Geeft een goede indruk van de hoeveelheid en kwaliteit van de aangeboden AV componenten.

Signal-LayOut

Deze ‘signal-LayOut’ maken wij ter controle. Kunnen alle componenten op elkaar aangesloten worden? Zijn er genoeg in- en uitgangen op de aangeboden apparatuur? Gaat het in de praktijk werken of missen we toch nog een component?
Deze vragen worden door onze AV system integrator beantwoord, zodat u zeker bent van een complete oplossing bij uw klant.

Technische-LayOut

De ’technische-LayOut’ maken wij voor onze eigen AV monteurs. Dit is de leidraad voor een soepele en correcte audiovisuele installatie. Aan de hand van dit document worden kabels aangelegd, gelabeld, gesoldeerd en de audiovisuele componenten op elkaar aangesloten. In de (19 inch) AV kasten die wij opleveren zal altijd een bijgewerkte technische LayOut aanwezig zijn.