Audiovisueel advies & ontwerp van AV-systemen

Bij MISTER AV zijn wij gespecialiseerd in audiovisuele systeemintegratie.

Met ons team van ervaren professionals bieden wij advies, levering, programmering, implementatie en instructie, alles onder één dak.
Als merkonafhankelijke audiovisueel system integrator brengen wij diverse componenten en subsystemen samen, zodat ze naadloos functioneren als één geheel. Onze korte communicatielijnen en duidelijke afspraken zorgen ervoor dat wij tijdig en volledig aan uw wensen kunnen voldoen.

Onze expertise is gebaseerd op jarenlange ervaring met digitale AV presentatie- en leermiddelen, evenals professionele trainingen en product presentaties waar wij regelmatig aan deelnemen.
Bij MISTER AV begrijpen wij dat ontwerp cruciaal is, en daarom zorgen wij ervoor dat bestaande AV componenten naadloos worden opgenomen in nieuwe plannen.

Laat ons u helpen bij het realiseren van uw audiovisuele projecten.

Wij maken gebruik van professionele software voor het ontwerpen van de AV-Layouts.

Op verzoek maken wij duidelijke visuele LayOuts die u kunt toevoegen aan een offerte. Deze visuele LayOut is een overzicht met plaatjes van de apparatuur die nodig zijn om tot een werkend resultaat te komen.

Onze monteurs installeren volgens de technische LayOut.

MISTER AV is een expert in het maken van technische tekeningen

Onze technische tekeningen zijn een cruciaal onderdeel van het werkproces. Deze tekeningen, vaak gemaakt met behulp van geavanceerde CAD-software, geven een gedetailleerd overzicht van de geplande audiovisuele installatie.

Elke tekening bevat specifieke details over de plaatsing en oriëntatie van de apparatuur, de bedrading en de aansluitingen. Ze kunnen ook informatie bevatten over de akoestische eigenschappen van de ruimte en hoe deze de installatie kunnen beïnvloeden.

Deze technische tekeningen stellen de monteurs van MISTER AV in staat om nauwkeurige en efficiënte installaties te plannen en uit te voeren. Ze helpen om mogelijke problemen te identificeren en op te lossen voordat de installatie begint, wat tijd en middelen bespaart.

Technische tekeningen als communicatietool

De technische tekeningen dienen als een waardevolle communicatietool. Ze stellen het team van MISTER AV in staat om  plannen duidelijk over te brengen aan klanten, collega’s en andere betrokken partijen.

Kortom, de technische tekeningen van MISTER AV zijn een essentieel hulpmiddel in ons werk, waardoor wij hoogwaardige audiovisuele installaties kunnen leveren die voldoen aan de specifieke behoeften en verwachtingen van onze klanten.

Heeft u behoefte aan een hoogwaardig audiovisueel plan die perfect aansluit bij uw wensen en doelgroep? Neem dan vandaag nog contact op met MISTER AV, de ervaren en gecertificeerde AV installateur.

AV installaties worden schoon en turn-key opgeleverd

Onze toegewijde AV-monteurs zorgen ervoor dat uw installatie perfect wordt opgeleverd. Van het afvoeren van verpakkingsmateriaal tot het gebruik van een stofzuiger tijdens het boren, wij nemen alle zorgen uit handen.

Montage door nette en vakbekwame AV monteurs

Wij zorgen ervoor dat de apparatuur volledig ingeregeld is en naar behoren werkt. Met onze nette en vakbekwame monteurs, die allemaal gecertificeerd zijn, garanderen wij een hoogwaardige service.

Oplevering middels een digitale werkbon

Onze oplevering gebeurt middels een digitale werkbon, die door uw klant wordt ondertekend voor een correcte levering en montage. Kies voor MISTER AV als uw betrouwbare partner voor al uw audiovisuele installaties!

MISTER AV bv

De Hoogt 21
5175 AX LOON OP ZAND
+31 416 -700 231
+31 416 -700 231 (WhatsApp)

info @ misterav.nl
KvKnr : 65.042.808
BTW Nr : NL855958352B01

 

Logo Mister Av Hoofd Zwart