ICT experts, ontdek de voordelen van een samenwerking met MISTER AV

Bent u op zoek naar een deskundige partner voor uw audiovisuele installaties?
Bij MISTER AV staan we voor u klaar! Met onze expertise adviseren en monteren wij hoogwaardige audiovisuele systemen. Wat ons uniek maakt, is dat wij geen apparatuur verkopen, maar juist een aanvulling vormen op uw huidige assortiment.
Naast het monteren en configureren van de AV-apparatuur, hebben wij ons gespecialiseerd in het aanleggen van betrouwbare datanetwerken van topkwaliteit.

Onze experts staan graag voor u klaar om audiovisuele plannen te maken en gedetailleerde offertes op te stellen. Hieruit volgt een lijst van benodigde apparatuur, die u zelf kunt aanbieden en inkopen. Zodra u de order plaatst, zorgen wij ervoor dat deze apparatuur veilig wordt geleverd in ons goed beveiligde magazijn. Vervolgens vullen wij de order aan met accessoires zoals wandbeugels, specifieke kabels en  bijvoorbeeld vloergoten.

Onze frontoffice medewerker zorgt ervoor dat de juiste monteur op tijd bij uw klant arriveert om de AV-installatie professioneel te monteren. Na afloop laat onze monteur de digitale werkbon tekenen en neemt al het verpakkingsmateriaal mee. U ontvangt van ons de digitale werkbon samen met de factuur.

Bij MISTER AV streven we naar 100% klanttevredenheid en langdurige relaties. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn, dan lossen wij dit direct voor u op.

Daarnaast bieden wij verschillende service- en supportoplossingen aan, zodat u met een gerust hart eenvoudige en complexe AV-installaties kunt verkopen. Kies voor kwaliteit en succes met MISTER AV, uw betrouwbare audiovisuele partner!

Wij verkopen zelf geen AV & ICT-apparatuur direct aan eindgebruikers.

Alle expertise in eigen huis! Van advies tot planning, van logistiek tot complete oplevering.

Meer dan 25 jaar ervaring.

Wij leggen betrouwbare datanetwerken aan van topkwaliteit, niet alleen voor audiovisuele apparatuur!

Wilt u een professionele en betaalbare audiovisuele oplossing voor uw presentatie, vergadering, of onderwijs? Bel dan nu MISTER AV, de expert in AV installatie en integratie.

AV installaties worden schoon en turn-key opgeleverd

Onze toegewijde AV-monteurs zorgen ervoor dat uw installatie perfect wordt opgeleverd. Van het afvoeren van verpakkingsmateriaal tot het gebruik van een stofzuiger tijdens het boren, wij nemen alle zorgen uit handen.

Montage door nette en vakbekwame AV monteurs

Wij zorgen ervoor dat de apparatuur volledig ingeregeld is en naar behoren werkt. Met onze nette en vakbekwame monteurs, die allemaal gecertificeerd zijn, garanderen wij een hoogwaardige service.

Oplevering middels een digitale werkbon

Onze oplevering gebeurt middels een digitale werkbon, die door uw klant wordt ondertekend voor een correcte levering en montage. Kies voor MISTER AV als uw betrouwbare partner voor al uw audiovisuele installaties!

MISTER AV bv

De Hoogt 21
5175 AX LOON OP ZAND
+31 416 -700 231
+31 416 -700 231 (WhatsApp)

info @ misterav.nl
KvKnr : 65.042.808
BTW Nr : NL855958352B01

 

Logo Mister Av Hoofd Zwart