Wij zijn graag uw partner voor audiovisuele installaties!

MISTER AV is dé betrouwbare partner in het creëren van uw succesvolle audiovisuele verkoop! Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en integreren van hoogwaardige audiovisuele presentatieapparatuur. Namens uw bedrijf komen wij graag bij eindgebruikers om een prachtige AV-installatie van begin tot eind op te leveren. Of het nu gaat om touchscreens, presentatieschermen, videoconferencing apparatuur, domotica, projectoren, audioapparatuur of bekabeling – wij installeren het allemaal.
Onze klantenkring varieert van AV-Dealers, kantoorinrichters en ICT-bedrijven tot universiteiten, scholen, gemeentes, musea, restaurants, productiebedrijven en vele andere professionele eindgebruikers. Bij MISTER AV streven we naar directe kostenbesparing door probleemloos functionerende hardware en het voorkomen van schade, uitval, gebreken en ongemak in de toekomst. Daarnaast leveren wij alle AV installaties schoon en turn-key op, inclusief het afvoeren van verpakkingsmateriaal. Onze nette en vakbekwame AV monteurs zijn gecertificeerd en zorgen voor een vakkundige montage.
Tot slot bieden wij een digitale werkbon aan, waarop uw klant kan tekenen voor een correcte levering en montage, inclusief foto’s en serienummers. Kies voor Mister AV en maak van uw audiovisuele verkoop een succesverhaal!

Wij verkopen zelf geen AV-apparatuur direct aan eindgebruikers.

Alle expertise in eigen huis! Van advies tot planning, van logistiek tot complete oplevering.

Meer dan 25 jaar ervaring.

AV installaties worden schoon en turn-key opgeleverd

Onze toegewijde AV-monteurs zorgen ervoor dat uw installatie perfect wordt opgeleverd. Van het afvoeren van verpakkingsmateriaal tot het gebruik van een stofzuiger tijdens het boren, wij nemen alle zorgen uit handen.

Montage door nette en vakbekwame AV monteurs

Wij zorgen ervoor dat de apparatuur volledig ingeregeld is en naar behoren werkt. Met onze nette en vakbekwame monteurs, die allemaal gecertificeerd zijn, garanderen wij een hoogwaardige service.

Oplevering middels een digitale werkbon

Onze oplevering gebeurt middels een digitale werkbon, die door uw klant wordt ondertekend voor een correcte levering en montage. Kies voor MISTER AV als uw betrouwbare partner voor al uw audiovisuele installaties!

Mister AV bv

De Hoogt 21
5175 AX LOON OP ZAND
+31 416 -700 231
+31 416 -700 231 (WhatsApp)

info @ misterav.nl
KvKnr : 65.042.808
BTW Nr : NL855958352B01

 

Logo Mister Av Hoofd Zwart