AUDIOVISUELE INSTALLATIE

Mister AV installeert!
Wij zijn uw partner voor het monteren en integreren van audiovisuele presentatieapparatuur. Uit naam van uw bedrijf komen wij graag bij eindgebruikers om een mooie AV-installatie compleet op te leveren.
Hierbij een greep van onze werkzaamheden:

Raadzalen en Collegezalen

Wij hebben veel ervaring in het audiovisueel inrichten van complexere presentatieruimtes. Enkele voorbeelden zijn het inrichten van:

  • Raadzalen bij gemeentes
  • Collegezalen bij Universiteiten en hogescholen
  • Streaming video studio’s bij scholen en bedrijven

Boardrooms & grote presentatieruimtes

Het team van Mister AV heeft zich o.a. gespecialiseerd in de audiovisuele inrichting van boardrooms en grotere presentatieruimtes. Wij plaatsen de LCD schermen of projectoren en leggen de bekabeling aan. Ook het inzagen van de tafel-aansluiting behoort tot onze werkzaamheden. Wij verzorgen de complete installatie van begin tot eind.

Hybride vergaderruimtes

Bij inrichten van een vergaderruimte komt veel kijken! Vergaderruimtes moeten eenvoudig te bedienen en voor iedereen te gebruiken zijn. Vaak worden de vergaderruimtes ingericht als een Microsoft Teams Room.
Ook deze oplossingen leveren wij turn-key op. Vraag naar onze ervaringen! Bel: 0416 700 231

Klaslokalen

Dagelijks zijn wij bezig met de audiovisuele inrichting van klaslokalen. Van het verwijderen van de ‘oude’ digiborden of krijtborden tot het monteren van de nieuwste touchscreens. Vast aan de wand, elektrisch in hoogte verstelbaar, mobiel, met of zonder whiteborden. Alles is mogelijk!
Ons team heeft ruime ervaring met het inrichten van grote aantallen klaslokalen in een korte periode. U kunt onze ervaring en referenties gebruiken voor de inschrijving van aanbestedingen, wij doen graag mee!

Narrowcasting

Wij monteren schermen die gebruikt worden voor narrowcasting. Naast de montage van het scherm plaatsen wij ook de digital signage player en leggen wij het netwerk aan. Wij vertrekken pas als alles werkt!

Wij werken samen met Leftclick.
klik hier voor meer info of bel ons direct 0416-700 231