Wij zijn uw partner voor audiovisuele installaties!

MISTER AV is uw professionele montagepartner in het creëren van een succesvolle audiovisuele verkoop! Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en integreren van hoogwaardige audiovisuele presentatieapparatuur. Namens uw bedrijf komen wij graag bij eindgebruikers om een prachtige AV-installatie van begin tot eind op te leveren.

Of het nu gaat om touchscreens, presentatieschermen, videoconferencing apparatuur, domotica, projectoren, audioapparatuur of bekabeling – wij installeren het allemaal.

Onze klantenkring varieert van AV-Dealers, kantoorinrichters en ICT-bedrijven tot universiteiten, scholen, gemeentes, musea, restaurants, productiebedrijven en vele andere professionele eindgebruikers. Bij MISTER AV streven we naar directe kostenbesparing door probleemloos functionerende hardware en het voorkomen van schade, uitval, gebreken en ongemak in de toekomst. Daarnaast leveren wij alle AV installaties schoon en turn-key op, inclusief het afvoeren van verpakkingsmateriaal.

Onze nette en vakbekwame AV monteurs zijn gecertificeerd en zorgen voor een vakkundige montage.
Tot slot bieden wij een digitale werkbon aan, waarop uw klant kan tekenen voor een correcte levering en montage, inclusief foto’s en serienummers.

Kies voor MISTER AV en maak van uw audiovisuele verkoop een succesverhaal!

Wij verkopen zelf geen AV-apparatuur direct aan eindgebruikers.

Alle expertise in eigen huis! Van advies tot planning, van logistiek tot complete oplevering.

Meer dan 25 jaar ervaring.

Werkzijze en stappenplan voor een hoge kwaliteit AV installatie

Een audiovisuele installatie is meer dan een verzameling van apparaten. Het is een geïntegreerd systeem dat beeld, geluid en interactie combineert om een optimale communicatie- en presentatie-ervaring te bieden. Het voorbereiden en uitvoeren van een audiovisuele installatie vereist daarom een zorgvuldige planning, een professionele montage en een deskundige afstelling. Bij MISTER AV kunt u rekenen op een complete en kwalitatieve service op het gebied van audiovisuele techniek. Wij zorgen voor een audiovisuele installatie die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Voorbereiding

De voorbereiding van een audiovisuele installatie begint met een inventarisatie van uw behoeften en doelstellingen. Wat wilt u bereiken met uw audiovisuele installatie? Welke functionaliteiten heeft u nodig? Hoe wilt u de installatie bedienen en beheren? Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar? Welke randvoorwaarden zijn er op het gebied van ICT, elektra, akoestiek, verlichting, etc.? Op basis van deze informatie maken wij een ontwerp en een offerte voor uw audiovisuele installatie. Wij houden hierbij rekening met uw budget, uw planning en uw toekomstplannen. Wij adviseren u over de beste oplossing voor uw situatie, en betrekken u bij elke stap van het proces.

Uitvoering

De uitvoering van een audiovisuele installatie bestaat uit drie fasen: de levering, de installatie en de oplevering. Bij de levering zorgen wij voor een veilig en tijdig transport van de apparatuur naar uw locatie. Wij gebruiken hiervoor speciale verpakkingen en voertuigen, om uw apparatuur te beschermen tegen beschadiging of diefstal. Bij de installatie zorgen wij voor een vakkundige en nette montage van de apparatuur in de gewenste ruimte. Wij werken de bekabeling en de bevestiging zo veel mogelijk weg, om een esthetisch en ergonomisch resultaat te bereiken. Wij integreren de apparatuur met uw bestaande systemen, zoals uw netwerk, uw gebouwbeheersysteem of uw room booking systeem. Bij de oplevering zorgen wij voor een nauwkeurige afstelling en een grondige test van de apparatuur. Wij controleren of de installatie voldoet aan de specificaties, de normen en de verwachtingen. Wij leveren de installatie schoon en gebruiksklaar op, en geven u een duidelijke uitleg en instructie over het gebruik en het onderhoud.

Service

Bij MISTER AV kunt u rekenen op een uitstekende service, voor, tijdens en na de audiovisuele installatie. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en eventuele wijzigingen. Wij zijn flexibel en klantgericht, en denken graag met u mee. Wij bieden u ook een garantie op de installatie, en een onderhoudscontract voor periodieke controles en reparaties. Wij staan altijd voor u klaar bij vragen of problemen, en lossen deze snel en vakkundig op.

Wilt u meer weten over het voorbereiden en uitvoeren van een audiovisuele installatie? Neem dan contact op met MISTER AV, de audiovisuele specialist. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en tarieven.

AV installaties worden schoon en turn-key opgeleverd

Onze toegewijde AV-monteurs zorgen ervoor dat uw installatie perfect wordt opgeleverd. Van het afvoeren van verpakkingsmateriaal tot het gebruik van een stofzuiger tijdens het boren, wij nemen alle zorgen uit handen.

Montage door nette en vakbekwame AV monteurs

Wij zorgen ervoor dat de apparatuur volledig ingeregeld is en naar behoren werkt. Met onze nette en vakbekwame monteurs, die allemaal gecertificeerd zijn, garanderen wij een hoogwaardige service.

Oplevering middels een digitale werkbon

Onze oplevering gebeurt middels een digitale werkbon, die door uw klant wordt ondertekend voor een correcte levering en montage. Kies voor MISTER AV als uw betrouwbare partner voor al uw audiovisuele installaties!

MISTER AV bv

De Hoogt 21
5175 AX LOON OP ZAND
+31 416 -700 231
+31 416 -700 231 (WhatsApp)

info @ misterav.nl
KvKnr : 65.042.808
BTW Nr : NL855958352B01

 

Logo Mister Av Hoofd Zwart