Bestaande AV installaties & touchscreens verhuizen of verplaatsen

Het verhuizen of verplaatsen van audiovisuele apparatuur is een specialiteit waar ons team van MISTER AV zich in heeft gespecialiseerd. Wij zorgen ervoor dat uw AV-installatie zorgvuldig wordt geïnventariseerd en verplaatst naar de nieuwe locatie. Indien nodig vervangen we componenten zoals kabels en kabelgoten. Onze ervaren monteurs demonteren, verpakken en labelen uw bestaande apparatuur met de grootste zorg. Als gewenst, voeren we ook preventief onderhoud uit voordat alles opnieuw wordt gemonteerd. Het verhuizen van de AV-apparatuur wordt verzorgd door onze eigen transportmiddelen, zodat we garanderen dat alles netjes en zonder schade op de nieuwe locatie aankomt. Bovendien bieden we de mogelijkheid om uw AV-apparatuur tijdelijk op te slaan in ons goed beveiligde magazijn, mocht uw nieuwe locatie nog niet gereed zijn. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Bel ons dan direct voor een afspraak op +31 416 700 231.

Voorkom verspilling, door her-inzet van de nog bruikbare AV componenten

Voorkomen van schade, uitval en gebreken door transport door eigen ervaren AV-monteurs

Direct kostenbesparend, doordat de hardware probleemloos blijft functioneren. Soft- en firmware updates, samen met preventief onderhoud worden uitgevoerd

Werkzijze en stappenplan voor het verplaatsen van een bestaande AV installatie

Het verplaatsen en verhuizen van een audiovisuele installatie is een complexe en nauwkeurige klus, die veel kennis en ervaring vereist. Bij MISTER AV weten we waar we op moeten letten en hoe we de kwaliteit en veiligheid van uw installatie kunnen waarborgen. Hieronder leest u meer over de technische aspecten van onze dienstverlening.

Demontage

Voordat we uw installatie kunnen verplaatsen of verhuizen, moeten we deze eerst demonteren. Dit doen we met zorg en aandacht, om schade of defecten te voorkomen. We houden rekening met de specificaties en handleidingen van de fabrikanten, en volgen de geldende normen en richtlijnen. We labelen alle onderdelen en kabels, zodat we deze later makkelijk kunnen terugvinden en aansluiten. We maken ook een inventarisatie van de bestaande situatie, zodat we deze kunnen vergelijken met de nieuwe situatie.

Transport

Na de demontage zorgen we voor een veilig en efficiënt transport van uw installatie. We gebruiken speciale verpakkingsmaterialen en transportmiddelen, die geschikt zijn voor het vervoeren van audiovisuele apparatuur. We beschermen uw installatie tegen schokken, stof, vocht en temperatuurschommelingen. We houden ook rekening met de afmetingen en het gewicht van de installatie, en zorgen voor een passende route en planning. We hebben een verzekering voor het transport, zodat u geen risico loopt.

Montage

Bij de nieuwe locatie aangekomen, beginnen we met de montage van uw installatie. We controleren eerst of de ruimte geschikt is voor de installatie, en of er voldoende stroomvoorziening, netwerkverbinding en ventilatie aanwezig zijn. We bouwen de installatie weer op, volgens de specificaties en handleidingen van de fabrikanten, en de geldende normen en richtlijnen. We werken de kabels netjes weg, en zorgen voor een esthetische en ergonomische inrichting. We testen de installatie op de werking en de kwaliteit, en stellen deze zo nodig bij. We leveren de installatie schoon en gebruiksklaar op, en geven u een duidelijke instructie over het gebruik en het onderhoud.

Service

Bij MISTER AV kunt u rekenen op een uitstekende service, voor, tijdens en na het verplaatsen of verhuizen van uw installatie. We houden u op de hoogte van de voortgang en eventuele wijzigingen. We zijn flexibel en klantgericht, en denken graag met u mee. We bieden u ook een garantie op de installatie, en een onderhoudscontract voor periodieke controles en reparaties. We staan altijd voor u klaar bij vragen of problemen, en lossen deze snel en vakkundig op.

Wilt u meer weten over het verplaatsen of verhuizen van uw audiovisuele installatie? Neem dan contact op met MISTER AV, de audiovisuele specialist. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en tarieven.

AV installaties worden schoon en turn-key opgeleverd

Onze toegewijde AV-monteurs zorgen ervoor dat uw installatie perfect wordt opgeleverd. Van het afvoeren van verpakkingsmateriaal tot het gebruik van een stofzuiger tijdens het boren, wij nemen alle zorgen uit handen.

Montage door nette en vakbekwame AV monteurs

Wij zorgen ervoor dat de apparatuur volledig ingeregeld is en naar behoren werkt. Met onze nette en vakbekwame monteurs, die allemaal gecertificeerd zijn, garanderen wij een hoogwaardige service.

Oplevering middels een digitale werkbon

Onze oplevering gebeurt middels een digitale werkbon, die door uw klant wordt ondertekend voor een correcte levering en montage. Kies voor MISTER AV als uw betrouwbare partner voor al uw audiovisuele installaties!

MISTER AV bv

De Hoogt 21
5175 AX LOON OP ZAND
+31 416 -700 231
+31 416 -700 231 (WhatsApp)

info @ misterav.nl
KvKnr : 65.042.808
BTW Nr : NL855958352B01

 

Logo Mister Av Hoofd Zwart