Wij zijn altijd bereikbaar voor Service & Support

MISTER AV – Preventief onderhoud, storingsdienst en support voor optimale AV installaties.
Onze ervaren monteurs zorgen voor periodiek preventief onderhoud aan uw audiovisuele apparatuur. Dit om een betrouwbaar gebruik van digitale AV presentatie- en leermiddelen te garanderen. Tijdens het onderhoud maken wij alle apparatuur schoon, stellen het opnieuw af en kalibreren het indien nodig. Hierdoor worden eventuele gebreken direct geconstateerd en verholpen, waardoor schade en ongemak in de toekomst voorkomen worden. Door te kiezen voor periodiek preventief onderhoud bespaart u ook direct kosten, omdat uw hardware probleemloos blijft functioneren.
Daarnaast bieden wij een betrouwbare storingsdienst aan. Onze monteurs zijn opgeleid om snel en adequaat storingen te verhelpen. U kunt een storing bij ons melden via onze ServiceCamp portal, telefonisch of per e-mail. Zodra wij een melding ontvangen, nemen wij direct telefonisch contact met u op en verwerken alle communicatie in onze ServiceCamp portal. Zo blijft u altijd op de hoogte van de gemaakte afspraken en de status van de storing.
Bij MISTER AV bieden we ook support en trainingen aan. Nadat de apparatuur is geïnstalleerd en opgeleverd, zal onze projectleider een opleverronde maken om te laten zien dat alles naar wens werkt. Mocht er toch een storing optreden of iets niet naar wens zijn opgeleverd, dan lossen wij dit direct voor u op. Onze Service en Support afdeling staat altijd voor u klaar. Daarnaast bieden wij trainingen op maat om optimaal gebruik te maken van uw AV installatie. Of u nu beheerder bent of gebruiker, wij trainen u op elk niveau. Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie. MISTER AV – Uw betrouwbare partner voor preventief onderhoud, storingsdienst en support bij AV installaties.

Direct kostenbesparend, doordat de hardware probleemloos blijft functioneren.

Voorkomen van schade, uitval, gebreken en ongemak op een later moment.

Verhogen betrouwbaarheid van de digitale AV presentatie- en leermiddelen.

Wilt u uw audiovisuele apparatuur optimaal laten functioneren en eventuele storingen voorkomen of verhelpen? Neem dan direct contact op met MISTER AV, de AV installateur die u voorziet van professionele service en support.

AV installaties worden schoon en turn-key opgeleverd

Onze toegewijde AV-monteurs zorgen ervoor dat uw installatie perfect wordt opgeleverd. Van het afvoeren van verpakkingsmateriaal tot het gebruik van een stofzuiger tijdens het boren, wij nemen alle zorgen uit handen.

Montage door nette en vakbekwame AV monteurs

Wij zorgen ervoor dat de apparatuur volledig ingeregeld is en naar behoren werkt. Met onze nette en vakbekwame monteurs, die allemaal gecertificeerd zijn, garanderen wij een hoogwaardige service.

Oplevering middels een digitale werkbon

Onze oplevering gebeurt middels een digitale werkbon, die door uw klant wordt ondertekend voor een correcte levering en montage. Kies voor MISTER AV als uw betrouwbare partner voor al uw audiovisuele installaties!

MISTER AV bv

De Hoogt 21
5175 AX LOON OP ZAND
+31 416 -700 231
+31 416 -700 231 (WhatsApp)

info @ misterav.nl
KvKnr : 65.042.808
BTW Nr : NL855958352B01

 

Logo Mister Av Hoofd Zwart

Mister AV B.V. is ook te vinden op www.audiovideo-info.nl.