Maak kennis met ons professionele AV-team

Bij MISTER AV werken we met een enthousiast en professioneel team van audiovisuele monteurs, die elke dag klaarstaan om u te voorzien van de beste audiovisuele oplossingen. Wij stellen ons graag even aan u voor:

Projectteam

Dirk en Lars zijn de projectleiders van MISTER AV. Zij zijn verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en uitvoering van alle audiovisuele installaties. Beide hebben ze een achtergrond in elektrotechniek en ICT en hebben samen meer dan 25 jaar ervaring in de audiovisuele branche. Zij zijn een expert in het ontwerpen, programmeren en integreren van complexe AV-systemen, zoals videoconferenties, digital signage, touchscreens en interactieve whiteboards. Dirk en Lars zijn gecertificeerd voor verschillende AV-merken, zoals Extron, Kramer, Biamp, Ecler en SMART.

Montageteam

Nick, Ben, Thijs en Tom zijn onze ervaren AV-monteurs, die elke dag met veel plezier en professionaliteit de audiovisuele installaties verzorgen. Zij hebben een ruime voorraad aan bekabeling en montagebeugels in hun bus, waardoor zij snel en efficiënt kunnen werken. Zij werken met de nieuwste apparatuur en software, en volgen regelmatig trainingen en productpresentaties om op de hoogte te blijven van de audiovisuele trends en ontwikkelingen. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren, monteren, programmeren, implementeren en instrueren van audiovisuele apparatuur voor diverse sectoren, zoals onderwijs, overheid, zorg, retail en horeca. Zij zijn ook in staat om bestaande AV-componenten naadloos op te nemen in nieuwe plannen, en om mogelijke problemen te identificeren en op te lossen voordat de installatie begint.

Backoffice

Onze backoffice wordt vakkundig en efficiënt beheerd door Roeline, zij is een belangrijke schakel tussen onze klanten, leveranciers en monteurs. Zij zorgt voor een vlotte en correcte afhandeling van de administratieve processen, zoals het verwerken van orders, facturen en de werkbonnen voor het montageteam. Zij werkt met verschillende systemen, zoals ons CRM-systeem, ons ERP-systeem en ons planningssysteem. Zij is een onmisbaar onderdeel van ons team en draagt bij aan onze missie om de beste audiovisuele oplossingen te bieden aan onze klanten.

AV System integrator

Lars Hamers  is de oprichter en eigenaar van MISTER AV. Hij heeft een passie voor audiovisuele techniek en heeft in 2016 zijn eigen bedrijf opgericht. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring en kennis op het gebied van audiovisuele installaties en systeemintegratie.
Lars levert snel en deskundig montage-offertes, configuraties en advies voor de AV apparatuur. Hij staat u ook bij met ondersteuning en technisch support. Als uw AV system integrator zorgt Lars en zijn team voor een betrouwbare, onafhankelijke en klantgerichte samenwerking die uw AV project tot een succes brengt.

Wij zijn een hecht en gezellig team, dat graag samenwerkt met professionals en altijd streeft naar de beste kwaliteit en klanttevredenheid. Wij zijn uw expert in audiovisuele installaties!

Onze locatie

Wij zijn gevestigd in Noord-Brabant. Met onze centrale ligging in Loon op Zand verzorgen wij audiovisuele oplossingen op maat in België, Nederland en Luxemburg. Ons bedrijfspand vindt u op De Hoogt 21, een industrieterrein met een goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Ons pand heeft een oppervlakte van ongeveer 350 m2 en bestaat uit drie onderdelen: een kantoorruimte, een magazijn, en een werkplaats.

Kantoor

In onze kantoorruimte werken de frontoffice medewerkers, die u graag adviseren over onze audiovisuele producten en diensten, een vrijblijvende offerte voor u maken, een installatie voor u inplannen en uw administratieve vragen beantwoorden.

Magazijn

In ons magazijn slaan we de audiovisuele producten op, zoals touchscreens, presentatieschermen, projectoren, audioapparatuur, bekabeling en montagebeugels. Ons magazijn is ruim en overzichtelijk, met stellingen, karren en pallets. Het magazijn is ook voorzien van een laad- en losgedeelte, waar onze AV-monteurs de busjes kunnen in- en uitladen met behulp van een heftruck.

Werkplaats

In de werkplaats testen, configureren en repareren we de audiovisuele producten. Onze werkplaats is uitgerust met diverse gereedschappen, meetapparatuur, soldeerbouten en testopstellingen. Onze werkplaats is ook voorzien van een Extron matrix switch, zodat er eenvoudig tussen verschillende apparaten geschakeld kan worden.

Het bedrijfspand is een professionele en prettige werkomgeving, waar wij onze passie voor audiovisuele installaties kunnen uitoefenen en delen. Ons bedrijfspand is ook een visitekaartje voor het bedrijf, dat staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

AV installaties worden schoon en turn-key opgeleverd

Onze toegewijde AV-monteurs zorgen ervoor dat uw installatie perfect wordt opgeleverd. Van het afvoeren van verpakkingsmateriaal tot het gebruik van een stofzuiger tijdens het boren, wij nemen alle zorgen uit handen.

Montage door nette en vakbekwame AV monteurs

Wij zorgen ervoor dat de apparatuur volledig ingeregeld is en naar behoren werkt. Met onze nette en vakbekwame monteurs, die allemaal gecertificeerd zijn, garanderen wij een hoogwaardige service.

Oplevering middels een digitale werkbon

Onze oplevering gebeurt middels een digitale werkbon, die door uw klant wordt ondertekend voor een correcte levering en montage. Kies voor MISTER AV als uw betrouwbare partner voor al uw audiovisuele installaties!

MISTER AV bv

De Hoogt 21
5175 AX LOON OP ZAND
+31 416 -700 231
+31 416 -700 231 (WhatsApp)

info @ misterav.nl
KvKnr : 65.042.808
BTW Nr : NL855958352B01

 

Logo Mister Av Hoofd Zwart