The Latest Insights and Trends

Hoe Ochno USB-C de toekomst van audiovisuele installaties verandert

USB-C is een universele standaard voor het aansluiten en opladen van apparaten, zoals laptops, tablets, smartphones, camera’s, speakers en microfoons. USB-C biedt vele voordelen, zoals een hoge snelheid, een omkeerbare connector, een hoge stroomsterkte en een ondersteuning voor video- en audiosignalen. Maar wat betekent USB-C voor de audiovisuele installaties in vergaderruimtes, boardrooms, klaslokalen en collegezalen?

Ochno is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in audiovisuele systeemintegratie. Ochno maakt gebruik van USB-C technologie om audiovisuele oplossingen te leveren die eenvoudig, efficiënt en gebruiksvriendelijk zijn. Ochno biedt onder andere de volgende producten en diensten aan:

  • Ochno Socket en Ochno Socket LED: dit zijn elegante en compacte inbouw sockets met USB-C aansluitingen, die zorgen voor een sterke verbinding tussen de audiovisuele apparatuur en het netwerk. De sockets kunnen ook voorzien worden van LED-verlichting.
  • Ochno USB-C kabel: dit zijn hoogwaardige USB-C kabels die geoptimaliseerd zijn voor het aansluiten van de Ochno Socket of Ochno Socket LED op de laptop of mobiel. De kabels kunnen tot 100 W opladen, tot 5 Gbit/s datacommunicatie en video via alternate-mode DisplayPort ondersteunen.
  • Ochno Power Conference: dit is een slimme oplossing voor videoconferenties, die gebruik maakt van USB-C technologie om de laptop of mobiel te verbinden met de in-room apparaten, zoals de tv, de camera, de speakers en de microfoon. Ochno Power Conference heeft een unieke schakelfunctie, die het mogelijk maakt om met één druk op de knop te bepalen welk apparaat de vergadering leidt.
  • Ochno Operated: dit is een serviceplatform dat de gebruikers en beheerders van de audiovisuele installaties ondersteunt. Ochno Operated biedt onder andere de volgende functies aan:
    • Een online portal om de status, het gebruik en de prestaties van de audiovisuele installaties te monitoren en te analyseren.
    • Een app om de audiovisuele installaties op afstand te bedienen en te configureren.
    • Een storingsmeldingssysteem om snel en adequaat storingen te verhelpen.

Met Ochno USB-C verandert de toekomst van audiovisuele installaties. Ochno USB-C maakt het mogelijk om met één kabel alles te doen: opladen, communiceren, presenteren en vergaderen. Ochno USB-C zorgt voor een naadloze integratie, een optimale gebruikservaring en een duurzame oplossing. 

Wilt u meer weten over Ochno USB-C en de voordelen voor uw audiovisuele projecten? Bel ons op +31 416 700 231. Wij staan voor u klaar!

Mister AV bv

De Hoogt 21
5175 AX LOON OP ZAND
+31 416 -700 231
+31 416 -700 231 (WhatsApp)

info @ misterav.nl
KvKnr : 65.042.808
BTW Nr : NL855958352B01

 

Logo Mister Av Hoofd Zwart