Uw deskundige partner voor al uw audiovisuele projecten

MISTER AV is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in audiovisuele oplossingen voor diverse sectoren. Wij leveren kwaliteit en service aan onze klanten, en dat bewijzen we met onze certificeringen. MISTER AV heeft de volgende certificeringen behaald:

Ecler

MISTER AV is een erkende dealer en installateur van Ecler, een toonaangevend merk in professionele audioapparatuur. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste producten en technologieën van Ecler, en kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw project.

Extron

MISTER AV is een gecertificeerde partner van Extron, een wereldwijde marktleider in AV-integratie en -besturing. Wij hebben de nodige kennis en ervaring om Extron-producten te installeren, configureren en onderhouden, en om u te helpen met uw AV-beheer en -automatisering.

Biamp

MISTER AV is een gecertificeerde integrator van Biamp, een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in netwerkaudio en -video. Wij kunnen u voorzien van hoogwaardige Biamp-systemen voor conferenties, vergaderingen, onderwijs, horeca en meer.

Legamaster

MISTER AV is een gecertificeerde dealer en installateur van Legamaster, een toonaangevend merk in interactieve presentatie- en communicatiemiddelen. Wij kunnen u helpen met het kiezen, installeren en gebruiken van Legamaster-producten, zoals interactieve whiteboards, touchscreens, projectoren en accessoires.

Kramer AV

MISTER AV is een gecertificeerde dealer en installateur van Kramer AV, een toonaangevend bedrijf in AV-oplossingen voor verschillende toepassingen. Wij kunnen u voorzien van Kramer AV-producten, zoals switchers, extenders, scalers, converters en meer.

HDBT

MISTER AV is een HDBT installer expert, wat betekent dat wij de juiste kabels en apparaten kunnen gebruiken om HDMI-signalen over lange afstanden te versturen via HDBaseT-technologie. Met de MS-TestPro HDBaseT Tester kunnen wij u garanderen dat uw HDBaseT-installatie optimaal functioneert en voldoet aan de HDBaseT-specificaties. Wij leveren u een gedetailleerd testrapport met alle relevante gegevens en aanbevelingen. Zo kunt u genieten van een betrouwbare en hoogwaardige AV-oplossing.

Touchscreens

MISTER AV is een ervaren installateur van oa Prowise, BenQ, Infocus, Clevertouch, CTOUCH, SMART Board en Legamaster touchscreens  een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in interactieve touchscreens en software voor het onderwijs en de zakelijke markt. Wij kunnen u voorzien van Touchscreen-installaties die uw lessen, presentaties en samenwerkingen naar een hoger niveau tillen.

NEN-3140

MISTER AV voldoet aan de NEN3140-norm, die beschrijft hoe professionals veilig kunnen werken aan en in de buurt van elektrische installaties en apparaten op laagspanning. Wij hebben de nodige opleidingen en metingen gevolgd om elektrische arbeidsmiddelen te keuren en te onderhouden.

VCA

De monteurs van MISTER AV zijn VCA-gecertificeerd, wat betekent dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Onze audiovisuele monteurs hebben de VCA-cursus gevolgd en het VCA-diploma behaald, waarmee zij aantonen dat zij veilig en verantwoord kunnen werken.

Met deze certificeringen laat MISTER AV zien dat wij een betrouwbare en deskundige partner zijn voor al uw audiovisuele projecten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan voor u klaar!

MISTER AV bv

De Hoogt 21
5175 AX LOON OP ZAND
+31 416 -700 231
+31 416 -700 231 (WhatsApp)

info @ misterav.nl
KvKnr : 65.042.808
BTW Nr : NL855958352B01

 

Logo Mister Av Hoofd Zwart