Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar, maar wij staan altijd open voor uitzonderlijk talent.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Echter, als je overtuigd bent dat je unieke vaardigheden of ervaringen hebt die ons bedrijf kunnen verrijken, nodigen we je van harte uit om ons te verrassen! We staan altijd open voor uitzonderlijk talent. Stuur gerust je sollicitatiebrief en CV naar ons op; misschien openen zich nieuwe mogelijkheden!

Onze locatie

Wij zijn gevestigd in Noord-Brabant. Met onze centrale ligging in Loon op Zand verzorgen wij audiovisuele oplossingen op maat in Belgiƫ, Nederland en Luxemburg. Ons bedrijfspand vindt u op De Hoogt 21, een industrieterrein met een goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Ons pand heeft een oppervlakte van ongeveer 350 m2 en bestaat uit drie onderdelen: een kantoorruimte, een magazijn, en een werkplaats.

Kantoor

In onze kantoorruimte werken de frontoffice medewerkers, die u graag adviseren over onze audiovisuele producten en diensten, een vrijblijvende offerte voor u maken, een installatie voor u inplannen en uw administratieve vragen beantwoorden.

Magazijn

In ons magazijn slaan we de audiovisuele producten op, zoals touchscreens, presentatieschermen, projectoren, audioapparatuur, bekabeling en montagebeugels. Ons magazijn is ruim en overzichtelijk, met stellingen, karren en pallets. Het magazijn is ook voorzien van een laad- en losgedeelte, waar onze AV-monteurs de busjes kunnen in- en uitladen met behulp van een heftruck.

Werkplaats

In de werkplaats testen, configureren en repareren we de audiovisuele producten. Onze werkplaats is uitgerust met diverse gereedschappen, meetapparatuur, soldeerbouten en testopstellingen. Onze werkplaats is ook voorzien van een Extron matrix switch, zodat er eenvoudig tussen verschillende apparaten geschakeld kan worden.

Het bedrijfspand is een professionele en prettige werkomgeving, waar wij onze passie voor audiovisuele installaties kunnen uitoefenen en delen. Ons bedrijfspand is ook een visitekaartje voor het bedrijf, dat staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

AV installaties worden schoon en turn-key opgeleverd

Onze toegewijde AV-monteurs zorgen ervoor dat uw installatie perfect wordt opgeleverd. Van het afvoeren van verpakkingsmateriaal tot het gebruik van een stofzuiger tijdens het boren, wij nemen alle zorgen uit handen.

Montage door nette en vakbekwame AV monteurs

Wij zorgen ervoor dat de apparatuur volledig ingeregeld is en naar behoren werkt. Met onze nette en vakbekwame monteurs, die allemaal gecertificeerd zijn, garanderen wij een hoogwaardige service.

Oplevering middels een digitale werkbon

Onze oplevering gebeurt middels een digitale werkbon, die door uw klant wordt ondertekend voor een correcte levering en montage. Kies voor MISTER AV als uw betrouwbare partner voor al uw audiovisuele installaties!

MISTER AV bv

De Hoogt 21
5175 AX LOON OP ZAND
+31 416 -700 231
+31 416 -700 231 (WhatsApp)

info @ misterav.nl
KvKnr : 65.042.808
BTW Nr : NL855958352B01

 

Logo Mister Av Hoofd Zwart