AV&ICT databekabeling – Hoe Mister AV u helpt met een betrouwbare en veilige verbinding!

Ons team van MISTER AV staat klaar om uw audiovisuele apparatuur up-to-date te houden en hoogwaardige data- en bedrijfsnetwerken aan te leggen. Een sterke verbinding met het school- of bedrijfsnetwerk met internettoegang is tegenwoordig essentieel voor de meeste AV-apparatuur. Niet alleen voor software- en firmware-updates, maar ook voor het direct gebruik van verschillende applicaties op de presentatiemiddelen. Naast het monteren en configureren van de AV-apparatuur, hebben wij ons gespecialiseerd in het aanleggen van betrouwbare datanetwerken van topkwaliteit.

We voeren deze werkzaamheden uit in opdracht van ICT-bedrijven, kantoorinrichters en IT-afdelingen van scholen, universiteiten, bedrijven en gemeenten. MISTER AV is uw professionele partner voor een complete AV/ICT-infrastructuur. De netwerkbekabeling en aansluitpunten die wij installeren zijn van het Zwitserse merk Datwyler, dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en prestaties. Uiteraard testen we de kabels en patchpunten grondig na installatie en voorzien we ze van de juiste labels. Klaar voor gebruik!

Onze netwerken worden onder andere gebruikt voor het aansluiten van touchscreens, digiborden, digital signage en narrowcasting systemen, point-to-point verbindingen, videoconferentiesystemen, pc’s, laptops, wifi en access points, en andere apparaten die verbonden zijn met een netwerk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze netwerkexperts. U kunt ons ook direct telefonisch bereiken op +31 416 700 231.

Netwerkbekabeling van 100% kwaliteit : Datwyler

Installatie en configuratie door onze eigen ervaren data-installateurs

Direct kostenbesparend, doordat de hardware probleemloos blijft functioneren.

Wij leveren alle netwerken getest en turn-key op

Wij testen onze data-netwerken met de TREND NETWORKS SignalTEK CT.
HDBT video en audio bekabeling wordt getest en gecertificeerd met de MS-TestPro van MSOLUTIIONS

Montage door nette en vakbekwame monteurs

Wij zorgen ervoor dat de apparatuur volledig ingeregeld is en naar behoren werkt. Met onze nette en vakbekwame monteurs, die allemaal gecertificeerd zijn, garanderen wij een hoogwaardige service.

Oplevering middels een digitale werkbon

Onze oplevering gebeurt middels een digitale werkbon, die door uw klant wordt ondertekend voor een correcte levering en montage. Kies ook voor MISTER AV als uw betrouwbare partner voor al uw AV & ICT infrastructuur installaties!

Mister AV bv

De Hoogt 21
5175 AX LOON OP ZAND
+31 416 -700 231
+31 416 -700 231 (WhatsApp)

info @ misterav.nl
KvKnr : 65.042.808
BTW Nr : NL855958352B01

 

Logo Mister Av Hoofd Zwart