AV&ICT databekabeling – Hoe MISTER AV u helpt met een betrouwbare en veilige verbinding!

Ons team van MISTER AV staat klaar om uw audiovisuele apparatuur up-to-date te houden en hoogwaardige data- en bedrijfsnetwerken aan te leggen. Een sterke verbinding met het school- of bedrijfsnetwerk met internettoegang is tegenwoordig essentieel voor de meeste AV-apparatuur. Niet alleen voor software- en firmware-updates, maar ook voor het direct gebruik van verschillende applicaties op de presentatiemiddelen. Naast het monteren en configureren van de AV-apparatuur, hebben wij ons gespecialiseerd in het aanleggen van betrouwbare datanetwerken van topkwaliteit.

We voeren deze werkzaamheden uit in opdracht van ICT-bedrijven, kantoorinrichters en IT-afdelingen van scholen, universiteiten, bedrijven en gemeenten. MISTER AV is uw professionele partner voor een complete AV/ICT-infrastructuur. De netwerkbekabeling en aansluitpunten die wij installeren zijn van het Zwitserse merk Datwyler, dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en prestaties. Uiteraard testen we de kabels en patchpunten grondig na installatie en voorzien we ze van de juiste labels. Klaar voor gebruik!

Onze netwerken worden onder andere gebruikt voor het aansluiten van touchscreens, digiborden, digital signage en narrowcasting systemen, point-to-point verbindingen, videoconferentiesystemen, pc’s, laptops, wifi en access points, en andere apparaten die verbonden zijn met een netwerk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze netwerkexperts. U kunt ons ook direct telefonisch bereiken op +31 416 700 231.

Direct kostenbesparend, doordat de hardware probleemloos blijft functioneren.

Werkzijze en stappenplan voor het aanleggen van een betrouwbaar AV/ICT netwerk

Een audiovisuele ict netwerk installatie is een systeem dat audiovisuele apparatuur, zoals schermen, projectoren, camera’s, microfoons en speakers, verbindt met een netwerk, zodat u beeld en geluid kunt delen, opslaan en beheren. Het voorbereiden en uitvoeren van een audiovisuele ict netwerk installatie vraagt om een grondige analyse, een zorgvuldige planning en een professionele uitvoering. Bij MISTER AV kunt u rekenen op een complete en kwalitatieve service op het gebied van audiovisuele ict netwerk techniek. Wij zorgen voor een audiovisuele ict netwerk installatie die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Analyse

De analyse van een audiovisuele ict netwerk installatie begint met een inventarisatie van uw behoeften en doelstellingen. Wat wilt u bereiken met uw audiovisuele ict netwerk installatie? Welke functionaliteiten heeft u nodig? Hoe wilt u de installatie bedienen en beheren? Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar? Welke randvoorwaarden zijn er op het gebied van ICT, security, akoestiek, klimaat, verlichting, etc.? Op basis van deze informatie maken wij een ontwerp en een offerte voor uw audiovisuele ict netwerk installatie. Wij houden hierbij rekening met uw budget, uw planning en uw toekomstplannen. Wij adviseren u over de beste oplossing voor uw situatie, en betrekken u bij elke stap van het proces.

Planning

De planning van een audiovisuele ict netwerk installatie omvat het bepalen van de benodigde apparatuur, de netwerkconfiguratie, de bekabeling, de montage, de afstelling en de test. Wij maken gebruik van de laatste technologieën en standaarden, zoals HDMI, HDSDI, DP, USB, IP, WiFi, Bluetooth, etc. Wij zorgen voor een optimale compatibiliteit en integratie van de apparatuur met uw bestaande systemen, zoals uw netwerk, uw gebouwbeheersysteem of uw Microsoft Teams Room systeem. Wij houden rekening met de veiligheid en de betrouwbaarheid van de installatie, en zorgen voor een passende beveiliging en back-up. Wij stemmen de planning af met u en met eventuele andere betrokken partijen, zoals uw ICT-afdeling, uw leveranciers of uw aannemers.

Uitvoering

De uitvoering van een audiovisuele ict netwerk installatie bestaat uit drie fasen: de levering, de installatie en de oplevering. Bij de levering zorgen wij voor een veilig en tijdig transport van de apparatuur naar uw locatie. Wij gebruiken hiervoor speciale verpakkingen en voertuigen, om uw apparatuur te beschermen tegen beschadiging of diefstal. Bij de installatie zorgen wij voor een vakkundige en nette montage van de apparatuur in de gewenste ruimte. Wij werken de bekabeling en de bevestiging zo veel mogelijk weg, om een esthetisch en ergonomisch resultaat te bereiken. Wij verbinden de apparatuur met het netwerk, en zorgen voor een correcte configuratie en adressering. Bij de oplevering zorgen wij voor een nauwkeurige afstelling en een grondige test van de apparatuur. Wij controleren of de installatie voldoet aan de specificaties, de normen en de verwachtingen. Wij leveren de installatie schoon en gebruiksklaar op, en geven u een duidelijke uitleg en instructie over het gebruik en het onderhoud.

Service

Bij MISTER AV kunt u rekenen op een uitstekende service, voor, tijdens en na de audiovisuele ict netwerk installatie. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en eventuele wijzigingen. Wij zijn flexibel en klantgericht, en denken graag met u mee. Wij bieden u ook een garantie op de installatie, en een onderhoudscontract voor periodieke controles en reparaties. Wij staan altijd voor u klaar bij vragen of problemen, en lossen deze snel en vakkundig op.

Wilt u meer weten over het voorbereiden en uitvoeren van een audiovisuele ict netwerk installatie? Neem dan contact op met MISTER AV, de audiovisuele ict netwerk specialist. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en tarieven.

Wij leveren alle netwerken getest en turn-key op

Wij testen onze data-netwerken met de TREND NETWORKS SignalTEK CT.
HDBT video en audio bekabeling wordt getest en gecertificeerd met de MS-TestPro van MSOLUTIIONS

Montage door nette en vakbekwame monteurs

Wij zorgen ervoor dat de apparatuur volledig ingeregeld is en naar behoren werkt. Met onze nette en vakbekwame monteurs, die allemaal gecertificeerd zijn, garanderen wij een hoogwaardige service.

Oplevering middels een digitale werkbon

Onze oplevering gebeurt middels een digitale werkbon, die door uw klant wordt ondertekend voor een correcte levering en montage. Kies ook voor MISTER AV als uw betrouwbare partner voor al uw AV & ICT infrastructuur installaties!

MISTER AV bv

De Hoogt 21
5175 AX LOON OP ZAND
+31 416 -700 231
+31 416 -700 231 (WhatsApp)

info @ misterav.nl
KvKnr : 65.042.808
BTW Nr : NL855958352B01

 

Logo Mister Av Hoofd Zwart