Narrowcasting & Digital Signage

MISTER AV en narrowcastingsystemen: een perfecte combinatie voor uw audiovisuele communicatie

Wilt u uw doelgroep op een effectieve en aantrekkelijke manier bereiken met digitale content op schermen? Dan heeft u een betrouwbare en professionele partner nodig voor de installatie en service van uw narrowcastingsystemen. MISTER AV is die partner!

MISTER AV is gespecialiseerd in de levering, montage, configuratie en onderhoud van alle soorten audiovisuele apparatuur en datanetwerken. MISTER AV werkt samen met verschillende leveranciers van narrowcastingsystemen, zoals Leftclick, Gobright, X-Sign en meer. Zo kunt u kiezen uit een breed scala aan oplossingen die passen bij uw wensen en budget.

MISTER AV adviseert u graag over de beste narrowcasting oplossing voor uw situatie. Of het nu gaat om bezoekersinformatie, acties en aanbiedingen, welkomstboodschappen, nieuws, weerberichten, verkeersinformatie, digitale bewegwijzering of andere vormen van digital signage, MISTER AV helpt u om uw boodschap op maat te maken en te tonen op de juiste plaats, op het juiste moment en aan de juiste doelgroep.

MISTER AV heeft meer dan 25 jaar ervaring in de audiovisuele branche en beschikt over een team van gecertificeerde en vakbekwame monteurs. MISTER AV streeft naar 100% klanttevredenheid en langdurige relaties. MISTER AV biedt ook verschillende service- en supportoplossingen aan, zodat u altijd verzekerd bent van een optimale werking van uw narrowcastingsystemen.

Neem contact op met MISTER AV voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat. MISTER AV is uw audiovisuele partner voor narrowcastingsystemen!

MISTER AV bv

De Hoogt 21
5175 AX LOON OP ZAND
+31 416 -700 231
+31 416 -700 231 (WhatsApp)

info @ misterav.nl
KvKnr : 65.042.808
BTW Nr : NL855958352B01

 

Logo Mister Av Hoofd Wit