Bestaande AV installaties & touchscreens verhuizen of verplaatsen

Het verhuizen of verplaatsen van audiovisuele apparatuur is een specialiteit waar ons team van Mister AV zich in heeft gespecialiseerd. Wij zorgen ervoor dat uw AV-installatie zorgvuldig wordt geïnventariseerd en verplaatst naar de nieuwe locatie. Indien nodig vervangen we componenten zoals kabels en kabelgoten. Onze ervaren monteurs demonteren, verpakken en labelen uw bestaande apparatuur met de grootste zorg. Als gewenst, voeren we ook preventief onderhoud uit voordat alles opnieuw wordt gemonteerd. Het verhuizen van de AV-apparatuur wordt verzorgd door onze eigen transportmiddelen, zodat we garanderen dat alles netjes en zonder schade op de nieuwe locatie aankomt. Bovendien bieden we de mogelijkheid om uw AV-apparatuur tijdelijk op te slaan in ons goed beveiligde magazijn, mocht uw nieuwe locatie nog niet gereed zijn. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Bel ons dan direct voor een afspraak op +31 416 700 231.

Voorkom verspilling, door her-inzet van de nog bruikbare AV componenten

Voorkomen van schade, uitval en gebreken door transport door eigen ervaren AV-monteurs

Direct kostenbesparend, doordat de hardware probleemloos blijft functioneren. Soft- en firmware updates, samen met preventief onderhoud worden uitgevoerd

AV installaties worden schoon en turn-key opgeleverd

Onze toegewijde AV-monteurs zorgen ervoor dat uw installatie perfect wordt opgeleverd. Van het afvoeren van verpakkingsmateriaal tot het gebruik van een stofzuiger tijdens het boren, wij nemen alle zorgen uit handen.

Montage door nette en vakbekwame AV monteurs

Wij zorgen ervoor dat de apparatuur volledig ingeregeld is en naar behoren werkt. Met onze nette en vakbekwame monteurs, die allemaal gecertificeerd zijn, garanderen wij een hoogwaardige service.

Oplevering middels een digitale werkbon

Onze oplevering gebeurt middels een digitale werkbon, die door uw klant wordt ondertekend voor een correcte levering en montage. Kies voor MISTER AV als uw betrouwbare partner voor al uw audiovisuele installaties!

Mister AV bv

De Hoogt 21
5175 AX LOON OP ZAND
+31 416 -700 231
+31 416 -700 231 (WhatsApp)

info @ misterav.nl
KvKnr : 65.042.808
BTW Nr : NL855958352B01

 

Logo Mister Av Hoofd Zwart