White label audiovisueel installatieteam

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw audiovisuele projecten? Dan bent u bij MISTER AV aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van hoogwaardige audiovisuele apparatuur voor diverse sectoren, zoals onderwijs, zorg, horeca, retail en meer.

Maar wat ons echt onderscheidt van de rest, is onze unieke extra service: een white label audiovisueel installatieteam. Dit betekent dat wij onze installateurs inzetten onder uw eigen bedrijfsnaam, logo en huisstijl. Zo kunt u uw klanten een complete en professionele audiovisuele oplossing bieden, zonder dat u zelf over de nodige expertise, personeel of materialen hoeft te beschikken.

Met ons white label audiovisueel installatieteam profiteert u van de volgende voordelen:

U vergroot uw aanbod en omzet, zonder extra investeringen of risico’s.

U versterkt uw merk en reputatie, door een consistente en kwalitatieve service te leveren.

U bespaart tijd en geld, door gebruik te maken van onze ervaren en gecertificeerde installateurs.

U houdt de regie en het contact met uw klanten, terwijl wij de installatie verzorgen.

Kortom, met ons white label audiovisueel installatieteam kunt u zich focussen op uw core business, terwijl wij zorgen voor een vlekkeloze audiovisuele installatie. Zo creëren we samen een win-win situatie voor u en uw klanten.

Wilt u meer weten over onze unieke extra service? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de voordelen van een samenwerking met MISTER AV.

Kies voor kwaliteit en succes met de installateurs van MISTER AV

Bij MISTER AV begrijpen we dat u als AV dealer, kantoorinrichter of ICT bedrijf soms behoefte heeft aan extra capaciteit, expertise of flexibiliteit voor uw audiovisuele projecten. Daarom bieden wij u een unieke service aan: ons white label audiovisuele installatie team.

Ons white label audiovisuele installatie team werkt zonder logo’s van MISTER AV op de bus en gereedschappen. U kunt zelf bepalen hoe u ons team wilt inzetten, en welke instructies u wilt geven. Wij zorgen ervoor dat ons team uw wensen en eisen naleeft, en dat de installatie vlekkeloos verloopt.

Onze white label audiovisuele installatie service vereist speciale afspraken met u. Wij willen graag een langdurige en vertrouwelijke samenwerking met u opbouwen, waarbij we rekening houden met uw behoeften en voorkeuren. Daarom nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen, zodat we de mogelijkheden en de voordelen van onze service kunnen bespreken.

 • Wij maken een offerte op maat voor u, waarin we de kosten, de planning en de benodigde materialen vermelden.
 • U gaat akkoord met de offerte en stuurt ons uw bedrijfslogo, huisstijl en eventuele andere instructies die u wilt dat ons team volgt.
 • Wij plannen de installatie in overleg met u en uw klant, en zorgen ervoor dat ons team op tijd en goed voorbereid op de locatie aankomt.
 • Ons team voert de installatie uit volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met respect voor de wensen en eisen van u en uw klant. Ons team draagt kleding en badges met uw bedrijfsnaam en logo, en communiceert namens u met uw klant.
 • Na de installatie testen we de audiovisuele apparatuur en geven we u en uw klant een demonstratie en uitleg over de werking en het onderhoud ervan.
 • We leveren u een werkbon met de details van de installatie, eventuele opmerkingen of aanbevelingen, en een tevredenheidsenquête voor uw klant.
 • We werken met een minimale afname van arbeidsuren per week / maand.
 • Wij hebben de capaciteit om met eigen monteurs op te schalen voor grotere projecten.
 • We spreken een vaste montage dag in de week af, zodat uw eigen binnendienst eenvoudig kan plannen.
 • Wij zorgen voor een vast white label montageteam voor uw projecten. Zo creëert u herkenning en vertrouwen bij uw klanten.
 • Onze projectleider zorgt voor de voorbereiding en de uitvoering van de montageopdrachten. Hij maakt technische tekeningen indien nodig en ondersteunt het white label montageteam vanuit kantoor. De kosten hiervoor zijn inbegrepen in het uurtarief van het montageteam.
 • We factureren u per maand voor de geleverde diensten, en staan klaar voor eventuele nazorg of ondersteuning.

Zo ziet u, met ons white label audiovisueel montage team kunt u rekenen op een vlotte en professionele audiovisuele installatie, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de technische aspecten. U kunt zich concentreren op uw relatie met uw klant, terwijl wij zorgen voor de rest.

Met ons white label audiovisuele installatie team kunt u uw aanbod en omzet vergroten, uw merk en reputatie versterken, en uw klanten tevreden stellen. Wacht niet langer, en ontdek wat MISTER AV voor u kan betekenen.

AV installaties worden schoon en turn-key opgeleverd

Onze toegewijde AV-monteurs zorgen ervoor dat uw installatie perfect wordt opgeleverd. Van het afvoeren van verpakkingsmateriaal tot het gebruik van een stofzuiger tijdens het boren, wij nemen alle zorgen uit handen.

Montage door nette en vakbekwame AV monteurs

Wij zorgen ervoor dat de apparatuur volledig ingeregeld is en naar behoren werkt. Met onze nette en vakbekwame monteurs, die allemaal gecertificeerd zijn, garanderen wij een hoogwaardige service.

Oplevering middels een digitale werkbon

Onze oplevering gebeurt middels een digitale werkbon, die door uw klant wordt ondertekend voor een correcte levering en montage. Kies voor MISTER AV als uw betrouwbare partner voor al uw audiovisuele installaties!

MISTER AV bv

De Hoogt 21
5175 AX LOON OP ZAND
+31 416 -700 231
+31 416 -700 231 (WhatsApp)

info @ misterav.nl
KvKnr : 65.042.808
BTW Nr : NL855958352B01

 

Logo Mister Av Hoofd Zwart